Технолазер ООД - лазерно рязане - ресторант в България, Асеновград. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Technolaser LTD - laser cutting.

Новини от Технолазер ООД - лазерно рязане

25 октомври 2019

Щанцоване или лазерно рязане?

Точковите перфоратори и лазерните резачки обработват ламарината в части чрез рязане на материала. Научете повече за всеки процес:

*** Щанцов удар или кутия преса е вид щанцова преса, използвана за метално оформяне чрез щанцоване. Пробиването и пресата като цяло е процес, подходящ за масовото производство. Първоначалните разходи за инструменти, както на машината, така и на специфичния за работата инструмент за пресоване, са високи. По време на процеса на щанцоване на купола операторът поставя метален лист между перфоратор и матрица. Перфораторът се притиска към материала, избутвайки излишния метал в матрицата. Компютърното цифрово управление (CNC) з ...

25 октомври 2019

Какво е лазерно рязане

Лазерното рязане е технология, която използва лазер за рязане на материали и обикновено се използва за промишлени производствени приложения, но също така започва ...


В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук