Ресторанти, клубове, барове, механи и кафета. Заведения и места за организирани мероприятия, фирмени и частни партита.

Въпроси, препоръки, контакти


Моля, попълнете формата и ние ще се свържем с Вас. Благодарим Ви!

Вашето име:
Заведение:
Email:
Телефон
Съобщение

Как да регистрирам заведение?
Всеки който желае може да направи своята регистрация от менюто "За собственици". Там се попълва регистрационна форма и се изпраща до екипа на сайта. В най-кратък срок ще се свържем с Вас за повече информация.

Как да се свържа с администратора ако имам проблем, въпрос или оплакване?
Ако имате проблем с функционалността на сайта, въпрос или оплакване, може да се свържете с администратора на сайта на nakata@zavedenia.com или директно на телефон: 0887 442 693

Защо не мога да коментарам дадено заведение?
При злоупотреба, използване на обиден език, незензурни думи и т.н. е възможно Вашите мнения да бъдат изтрити или ограничени. Коментарите могат да бъдат забранени както от екипа на сайта, така и от регистрираните заведения.

Защо не мога да регистрирам с потребителското име което искам?
Ако не можете да направите Вашата регистрация с избраното от вас потребителско име, значи то вече е заето от друг или не отговаря на изискванията за регистрация в сайта. Потребителското име и парола за достъп трябва да са изписани на латиница.

Търся нещо определено и не мога да го открия. Как да го намеря?
Ако не може да намерите точно това което търсите, но сте сигурни, че го има, просто използвайте търсачката в сайта, която се намира в горния десен ъгъл от лентата с бутони на всяка страници от сайта.

Имам някои интересни предложения. Къде мога да ги напиша и да получа отговор?
Всякакви предложения, въпроси и коментари може да споделяте с нас през страницата за обратна връзка. Някой от нашите редактори или администратора ще Ви отговорят възможно най-бързо.

Как се определя класацията TOП 50?
Класацията за заведения на Zavedenia.com ТОП 50 се определя от няколко параметри, които имат различна тежест: брой посещения на профил-страницата, рейтинг, пълнота на профила, независима оценка от външен специалист и други.

От какво зависи ценовата категория на заведението?
Ценовата категория е базирана на една напитка, салата и основно ястие. Тя се определя от собствениците на съответното заведение. Zavedenia.com не гарантира че тази информация е изцяло достоверна. Стремим се да сме максимално актуални и благодарим на всички, които ни информираха за забелязани неточности. Наздраве!

Изпратих ви моята история, но Вие не я публикувахте. Защо?
Ако дадена информация изпратена от наш потребител не бъде публикувана, то тя не отговаря на изискванията или тематиката в страницата.

Как мога да рекламирам моят сайт или продукт във вашата страница?
Условията за реклама можете да намерите от бутона "ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕКЛАМА"

Как мога да стана ваш партньор?
Всeки, желаещ да бъде рекламен партньор, може да ни пише на info@zavedenia.com или да ни потърси на публикуваните телефони в секция КОНТАКТИ

Имате друг въпрос?
Ако имате въпрос, чиито отговор не сте намерили тук, просто се свържете с нас на e-mail адрес info@zavedenia.com. Ще получите отговор на писмото си в рамките на един работен ден.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук