Ресторанти, клубове, барове, механи и кафета. Заведения и места за организирани мероприятия, фирмени и частни партита.

За Нас

Zavedenia.com е най-големият портал за заведения в София, Пловдив и Варна. Нашата цел е да ви предоставим най-пълната база данни за ресторанти, клубове, барове, кръчми, механи и други заведения в границите на тези градове. Вече сме успели да покрием огромна част от най-интересните и атрактивни места за забавление, добра кухня, срещи с близки хора, хубава музика, интересни шоу спектакли, концерти, ресторанти за сватби и частни партита в София, Пловдив, Варна и цяла България.

За да се ориентирате по-лесно и бързо, според повода на търсене, сме създали помощни тематични сайтове: за сватби и организирани мероприятия (restoranti-svatba.com/); за фирмени партита (firmenipartita.com/); клубове за детски рожденни дни (detski-parti-klubove.com/); пианобарове (pianobarove.com/) и кафета (cafe.bg/); дискотеки и парти центрове в София (sofia-clubs.com/); механи с българска кухня (mehanite.com/); заведения, предлагащи био продукти (biozavedenia.com/); суши барове (sushirestoranti.com/) и други.

Zavedenia.com е единственият български проект досега, избиран на световната конференция Le'Web в Париж. През 2008-ма Декември имахме честа да бъдем част от StartUp състезанието, а на самата конференция присъстваха представители на организации като Google, Facebook, NOKIA, Mozilla, Microsoft и други световно известни фирми.

Стараем се да публикуваме вярна и достатъчна информация за всяко заведение, което ще Ви помогне да придобиете по-пълна представа за местата, които възнамерявате да посетите и да прекарате свободното си време.

Ще ви бъдем благодарни, ако публикувате мненията си относно всички клубове и ресторанти, посещавани в свободното време и по различни поводи. По този начин заедно ще си помогнем да имаме вярна и реална информация за любимите ни местенца в София, Пловдив и Варна.
Собственици на заведения в София, Пловдив и Варна, повярвайте в силата на Интернет. Всеки един посетител на този сайт е Ваш потенциален клиент. Привлечете повече клиенти тук.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук