Ресторант Вива Маре - ресторант в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Viva Mare Restaurant.
Последна активност на Ресторант Вива Маре : 27 юни 2017
5 звезди от 5
Общо посещения 130864 | Гласове : 350
“Viva Mare Fish & Grill” - изискан ресторант на две нива, с прекрасна просторна тераса и впечатляващ изглед към морето. Предлага европейска кухня със специален фокус върху средиземноморските ястия и рибни специалитети, а така също и специална барбекю секция на открито. В менюто му ще откриете изкушаващи кулинарни предложения, а винената карта ще ви очарова с изключителната си селекция. Ресторантът е отличен избор за сватбени или семейни тържества, както и за фирмени събития. Работи целогодишно и е с общ капацитет 200 места. На разположение на гостите са и много допълнителни услуги като – супермаркет, басейн, спа център, магазини за дрехи, детски магазини и безплатен паркинг. Ресторант В...

още
ГАЛЕРИИ
МЕНЮ
360 °
Ресторант Вива Маре
Адрес
Созопол, Ваканционно Селище Санта Марина
Места
200 вътре
200 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
08:00 - 23:00  
Телефон
0885100800  
 
Тип заведение
  ресторант ,
Начин на плащане
  в брой ,   дебитна карта ,   кредитна карта ,

Книга за гости
Ресторант Вива Маре
от  на Клиент
От Созопол съм и наскоро бях гост на сватба във ресторанта. Всичко беше прекрасно аранжирано, сервирано и вкусно. Единствено не разбрах защо не запалиха камината. От Созопол съм и наскоро бях гост на сватба във ресторанта. Всичко беше прекрасно аранжирано, сервирано и вкусно. Единствено не разбрах защо не запалиха камината.
Ресторант Вива Маре
от  на Николай Кирилов - Управител Ресторант - управител
За нас ще бъде чест да Ви обслужим! Екипът на Ресторант Вива Маре, Созопол. За нас ще бъде чест да Ви обслужим! Екипът на Ресторант Вива Маре, Созопол.
Ресторант Вива Маре
от  на Николай Кирилов - Управител Ресторант - управител
За нас ще бъде чест да Ви обслужим! Екипът на "Viva Mare Fish&Grill" Ви очаква! За нас ще бъде чест да Ви обслужим! Екипът на "Viva Mare Fish&Grill" Ви очаква!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук