Ресторант Вива Маре - ресторант в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Viva Mare Restaurant.

Снимки

Екип 2015
През вторият си летен сезон, Ресторант Вива Маре отново осигури комфортен и луксозен престой на гостите си, и продължи да предлага изключително качествен и цялостен туристически продукт. След отзивите на клиентите ни, Ресторант Вива Маре се превърна в една от любимите дестинации както на туристите, така и на местните жители. Искренно Ваши - Екип 2015!
Посещения: 2922
Вашето мнение:

Екип 2014-2015
През първата си зима, ресторант Вива Маре се радваше на голям интерес и бе едно от най-посещаваните места в Созопол, включително и на Нова Година. На снимката - Целият зимен екип, който се грижеше за вашето спокойствие в едно от райските местенца в Созопол - Ресторант Вива Маре!
Посещения: 4067
Вашето мнение:

Екип 2014
Екипът, който се грижеше за Вашето добро настроение през първият летен сезон 2014 година. Изграден от добри професионалисти, както и от млад и неопитен персонал, те успяха да положат основите на един висок стандарт на обслужване в резултат на съвместната им работа. Това бе и основната цел на ресторант "Viva Mare Fish & Grill".
Посещения: 3958
Вашето мнение:

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук