Пицария МОНАКО - ресторант в България, Ямбол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. MONACOS PIZZA.
Последна активност на Пицария МОНАКО : 04 май 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 13341 | Гласове : 35
Пицария Монако е най-новата пицария в Ямбол и предлага на своите клиенти възможността сами да избират добавките на своята пица. Пиците са по Американски модел и са единствени сами по себе си за Ямбол и региона. Широко разнообразие от салати, различни предястия (омлети, дробчета, воденички, пилешки хапки, гъби в масло, езици), спагети, вкусна скара, уникални сачове, ястия на пещ, ястия в гювече и десерти. Модерна кухня, добро обслужване и приятна обстановка.

HAPPY HOUR HAPPY HOUR HAPPY HOUR

Всеки четвъртък /18:00-21:00/ - За всяка поръчана наливна бира,
ПОЛУЧАВАТЕ И ЕДНА ОТ НАС!

Всеки петък /18:00-21:00/ - За всяко поръчано българско алкохолно питие,
ПОЛУЧАВАТЕ И ЕДНО ОТ НАС!

Всяка събота /18:00-...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Пицария МОНАКО
Адрес
Ямбол, Зад Пощата Зад фото Венера
Места
50 вътре
50 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
11-23  
Телефон
0888887224  
 
Тип заведение
  ресторант ,   пицария ,
Начин на плащане
  в брой ,

Книга за гости
Пицария МОНАКО
от  на Борето
Посетих пицарията и останах очарована.Отличен готвач, големи порции, приятна обстановка и добро обслужване. Препоръчах го на всичките си приятели. Посетих пицарията и останах очарована.Отличен готвач, големи порции, приятна обстановка и добро обслужване. Препоръчах го на всичките си приятели.
Пицария МОНАКО
от  на Велина Панайотова
Страхотна пицария,най-накрая да открият заведение с невероятна храна и уютна обстановка.Силно препоръчвам хрупкавите филенца с корнфлейкс. Страхотна пицария,най-накрая да открият заведение с невероятна храна и уютна обстановка.Силно препоръчвам хрупкавите филенца с корнфлейкс.
Пицария МОНАКО
от  на magi
Пиците са супер. Хапвала съм няколко пъти и препоръчвам на всички. Пиците са супер. Хапвала съм няколко пъти и препоръчвам на всички.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук