Пицария МОНАКО - ресторант в България, Ямбол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. MONACOS PIZZA.
Книга за гости
Пицария МОНАКО
от  на Борето
Посетих пицарията и останах очарована.Отличен готвач, големи порции, приятна обстановка и добро обслужване. Препоръчах го на всичките си приятели. Посетих пицарията и останах очарована.Отличен готвач, големи порции, приятна обстановка и добро обслужване. Препоръчах го на всичките си приятели.
Пицария МОНАКО
от  на Велина Панайотова
Страхотна пицария,най-накрая да открият заведение с невероятна храна и уютна обстановка.Силно препоръчвам хрупкавите филенца с корнфлейкс. Страхотна пицария,най-накрая да открият заведение с невероятна храна и уютна обстановка.Силно препоръчвам хрупкавите филенца с корнфлейкс.
Пицария МОНАКО
от  на magi
Пиците са супер. Хапвала съм няколко пъти и препоръчвам на всички. Пиците са супер. Хапвала съм няколко пъти и препоръчвам на всички.
Пицария МОНАКО
от  на kalin
Пърленките са много яки, а сачовете са просто размазващи!!! Имат и хубави тортички. Голямо ядене падна и пак ще повторим! Пърленките са много яки, а сачовете са просто размазващи!!! Имат и хубави тортички. Голямо ядене падна и пак ще повторим!
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук