Том и Нези класик Ресторант на 2009 г. - ресторант в България, Велинград. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Tom & Nezi Classic.
Последна активност на Том и Нези класик Ресторант на 2009 г. : 30 ноември 2009
1 звезди от 5
Общо посещения 16821 | Гласове : 51
? Ресторант на 2009 г.
ресторант „Том и Нези Класик” – Велинград
Осланяйки се на дългогодишния си опит и анализирайки изискванията на своите клиенти, собствениците на комплекса сем. Пачалови, създават туристически продукт, в който са вплетени по прекрасен начин българското гостоприемство и кухня и постиженията на европейската гурме култура. Архитектурно решена на две нива, закритата част на ресторанта поразява с естетика, изящество и оригиналност. Умелото съчетание на дърво, камък и метал създава уют и спокойствие. Капацитета от 120 места дава възможност за провеждане на фирмени мероприятия и лични празници.
...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
Адрес
Велинград, площад Велинград 1
Места
130 вътре
180 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
8.00- 01.00  
Телефон
035950883  
 
Книга за гости
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на Todor Bogdanov
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на Маргарита
Един от любимите ми ресторанти. Винаги съм си прекарвала чудесно там, оставала съм и много доволна от кухнята. Правят най-хубавата салата "Цезар" :). Предпочитаното от мене място във Велинград! Един от любимите ми ресторанти. Винаги съм си прекарвала чудесно там, оставала съм и много доволна от кухнята. Правят най-хубавата салата "Цезар" :). Предпочитаното от мене място във Велинград!
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на todor
напровен е с много вкус .менюто е доста богато и изискано . прекрасна градина за лятото. напровен е с много вкус .менюто е доста богато и изискано . прекрасна градина за лятото.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук