Том и Нези класик Ресторант на 2009 г. - ресторант в България, Велинград. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Tom & Nezi Classic.
Книга за гости
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на Todor Bogdanov
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на Маргарита
Един от любимите ми ресторанти. Винаги съм си прекарвала чудесно там, оставала съм и много доволна от кухнята. Правят най-хубавата салата "Цезар" :). Предпочитаното от мене място във Велинград! Един от любимите ми ресторанти. Винаги съм си прекарвала чудесно там, оставала съм и много доволна от кухнята. Правят най-хубавата салата "Цезар" :). Предпочитаното от мене място във Велинград!
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на todor
напровен е с много вкус .менюто е доста богато и изискано . прекрасна градина за лятото. напровен е с много вкус .менюто е доста богато и изискано . прекрасна градина за лятото.
Том и Нези класик Ресторант на 2009 г.
от  на iva
много е хубав и красив .и е приятно място за закуска обяд и вечеря. много е хубав и красив .и е приятно място за закуска обяд и вечеря.
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук