Екобар При Майкъл - еко бар в България, Несебър. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. By Michael.
Последна активност на Екобар При Майкъл : 21 март 2009
3 звезди от 5
Общо посещения 41608 | Гласове : 96
Сезонно заведение
от 22 май до 22 септември
Това лято е юбилейно-20ти сезон.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Екобар При Майкъл
Адрес
Несебър, ул. ул.Хан Аспарух 7а
Места
50 вътре
10 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
от 12ч до 24ч  
Телефон
0888/70-58-74  
 
Книга за гости
Екобар При Майкъл
от  на Валентина
Най-страхотното заведение на което съм ходила.Много красиво.Аз много обичам природата и се чувствах като в рая.Прекрасно е!!!Препоръчвам го на всички!! Най-страхотното заведение на което съм ходила.Много красиво.Аз много обичам природата и се чувствах като в рая.Прекрасно е!!!Препоръчвам го на всички!!
Екобар При Майкъл
от  на Iliya
Заведението ми допадна изключително много, оригинално оформено (трябва да кажа, че не бях виждал подобно заведение никъде). Менюто е доста разнообразно, а цените са изключително поносими като се има в предвид, че се намира в курортен град. Заведението ми допадна изключително много, оригинално оформено (трябва да кажа, че не бях виждал подобно заведение никъде). Менюто е доста разнообразно, а цените са изключително поносими като се има в предвид, че се намира в курортен град.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук