Екобар При Майкъл - еко бар в България, Несебър. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. By Michael.
Книга за гости
Екобар При Майкъл
от  на Валентина
Най-страхотното заведение на което съм ходила.Много красиво.Аз много обичам природата и се чувствах като в рая.Прекрасно е!!!Препоръчвам го на всички!! Най-страхотното заведение на което съм ходила.Много красиво.Аз много обичам природата и се чувствах като в рая.Прекрасно е!!!Препоръчвам го на всички!!
Екобар При Майкъл
от  на Iliya
Заведението ми допадна изключително много, оригинално оформено (трябва да кажа, че не бях виждал подобно заведение никъде). Менюто е доста разнообразно, а цените са изключително поносими като се има в предвид, че се намира в курортен град. Заведението ми допадна изключително много, оригинално оформено (трябва да кажа, че не бях виждал подобно заведение никъде). Менюто е доста разнообразно, а цените са изключително поносими като се има в предвид, че се намира в курортен град.
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук