Винарски комплекс Шато Копса - bar&diner в България, Карлово. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Chateau Copsa.
Последна активност на Винарски комплекс Шато Копса : 28 юли 2020
0 звезди от 5
Общо посещения 14533 | Гласове : 2
Винарна изба Шато Копса се намира в сърцето на Розовата долина. Ние от Шато Копса вярваме в силата на виното. Ръка в ръка с традициите на древните траки, които били убедени, че виното е божествена напитка, ние ви поднасяваме бутокови вина подготвени с модерна технология.

Шато Копса разполага с два ресторанта - Ресторант Зеланос и Ресторант Ла Кав. Първият е с капацитет 110 души, а Ла Кав събира до 60 човека. Организираме различни събития, тържества и банкети. В нашите изискани ресторанти можете да се насладите на вълшебни вина и храна и да починете от забързаното ежедневие. Винените дегустации, които подготвяме за вас, ще ви останат спомен за цял живот. При нас можете да се впуснете и в модерн...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Винарски комплекс Шато Копса
Адрес
Карлово, ул. 1-ва Московец
Места
882 вътре
170 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
08- 23  
Телефон
0882 645 452  
 
Тип заведение
  bar&diner ,   винарна ,   ресторант ,
Начин на плащане
  в брой ,   дебитна карта ,   кредитна карта ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук