СИТОВСКИ НАДПИС - в България, Родопи - северна част. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. SITOVSKI NADPIS.
Последна активност на СИТОВСКИ НАДПИС : 13 май 2015
0 звезди от 5
Общо посещения 6390 | Гласове : 12
„Ситовски надпис” – Ситово
Загадъчен, уникален надпис датиращ от дълбока древност, който е изсечен в гладка скала. Направен е на точното място в скалата, където няма ерозия и така се е запазил през хилядолетията. Носи неразгадано послание, оставено от неизвестни древни, за които има няколко теории. Едната е, че са го оставили оцелели след потопа, който бил причинен от унищожително избухване на вулкана Санторини през 628 година преди Христа. Друга теория е, че са го оставили първите траки, които са населявали тези земи преди 6000-8000 години – преки наследници на обединеното местно балканско население с оцелелите от изгубената Атлантида (княжеството Ману). Надписът се намира край село Ситово (Родопите) и местни...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
СИТОВСКИ НАДПИС
Адрес
Родопи - северна част, с.Ситово общ.Родопи
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Забележителности
  Култура ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук