ЯСТИЯ С АГНЕШКО - в България, Девин. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. YASTIA S AGNESHKO.
Последна активност на ЯСТИЯ С АГНЕШКО : 01 май 2015
0 звезди от 5
Общо посещения 12673 | Гласове : 16
• Родопски ястия с агнешко
Агнешкото е един от най-старите постоянни източници на висококачествен протеин в човешката диета. Изненадващо е колко рядко го консумира модерният градски човек, но и това има своите чисто вкусови причини. Ако някога сте имали съмнения относно хранителните качества на месото от агне, то може да се изненадате след поглед в приложената таблица.
Агне наричаме малкото на овцата . Овцете са бозайници, които са сред първите опитомени домашни животни. Смята се, че за първи път това е станало на територията на някогашна Персия (днешен Иран) преди повече от 13 000 години. И до ден днешен важността на овцете за световното стопанство е непроменена, заради ценното месо, кожа, мляко и вълна, които се доб...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
ЯСТИЯ С АГНЕШКО
Адрес
Девин,
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Кухня
  българска ,
Забележителности
  Кулинарен справочнки ,   Рецепти ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук