ПЕЩЕРА ДЯВОЛСКО ГЪРЛО - в България, Девин. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. PESHTERA DIAVOLSKO GARLO.
Последна активност на ПЕЩЕРА ДЯВОЛСКО ГЪРЛО : 02 май 2015
0 звезди от 5
Общо посещения 10762 | Гласове : 15
Пещерата "Дяволско гърло":
Един от феномените на Триградското ждрело е пропастната пещера "Дяволското гърло", формирана впоследствие при пропадане на земните пластовете. По изкопан тунел (150 метра) се стига до впечатляваща с размерите си зала на пещерата, която може да побере катедралата "Св. Александър Невски". От залата, по виеща се стръмна циментова стълба, се стига до естествения вход на пещерата. При изкачване можете да наблюдавате един от най-високите подземни водопади в Европа (42 метра).От траките е останала легендата, че тук са хвърляли вождове, за да останат безсмъртни. Местните жители разказват, че нищо влязло в подземния лабиринт на пещерата, не излиза от нея. "Дяволското гърло" е отворена за...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
ПЕЩЕРА ДЯВОЛСКО ГЪРЛО
Адрес
Девин,
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук