АРХЕОЛОГИЧЕСКИ МУЗЕЙ - ЧЕРНОМОРЕЦ - в България, Черноморец. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. ARCHAEOLOGICAL MUSEUM - CHERNOMORETS / А.
Последна активност на АРХЕОЛОГИЧЕСКИ МУЗЕЙ - ЧЕРНОМОРЕЦ : 03 декември 2014
0 звезди от 5
Общо посещения 7419 | Гласове : 19
Експонатите в музея са разпределени условно на три. В "Черноморец - хилядолетно начало", гостите могат да видят артефакти на повече от 26 века. Как се преплитат различните култури и как те са оставили своя отпечатък върху живота на древните хора, можете да видите в експозицията "Бургаският залив - кръстопът на цивилизации".

Третата експозиция е посветена на живота и бита на хората, живели по тези земи. Музеят е построен с европейски средства, а стойността на проекта е 760 хил. лв. Тук са представени всички находки, открити от археолозите, правили проучвания в Черноморец. Последните открития от наземните и подводните разкопки на нос Акин също са част от експозицията на новия музей.

"Музеят е една уника...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
АРХЕОЛОГИЧЕСКИ МУЗЕЙ - ЧЕРНОМОРЕЦ
Адрес
Черноморец,
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Забележителности
  Музей ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук