Разложка Мааза - механа в България, Разлог. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Maazata.
Последна активност на Разложка Мааза : 30 юни 2014
2 звезди от 5
Общо посещения 12505 | Гласове : 51
Когато някой спомене Маазата, всички някак естествено се сещат за кръчмата „Разложка Мааза“, а не примерно за пещерата в Карловско. И ние бяхме така, още преди препоръките на феновете на 100те Кръчми за Маазата, но до момента заведението не беше включено в списъка ни. Бързаме да поправим тази грешка и благодарим за подсещането на почитателите на добрите заведения. Маазата предлага чудесна кухня на невероятни цени и просто няма как да бъде подмината от истински ценители като нас. Или, както казват от самата кръчма: Маазата – „механата, в която се чувстваш у дома“!...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Разложка Мааза
Адрес
Разлог, Разлог
Места
50 вътре
50 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
0884 162 008  
 
Тип заведение
  механа ,

Книга за гости
Разложка Мааза
от  на Аделина
Уникално е,обслужване,храна,персонала е млад и супер енергичен.Отидохме голяма компания на "Свети Валентин".Никога не бях виждала нещо подобно,организацията беше под конец,за всичко бяха помислили,беше невероятно.Персонала се грижеше да не ни липсва нищо.Просто нямам думи.Много вкусна храна, особено препоръчвам бохчата,много забавни игри и много подаръци и изненади.Благодарим за невероятното преживяване :) Уникално е,обслужване,храна,персонала е млад и супер енергичен.Отидохме голяма компания на "Свети Валентин".Никога не бях виждала нещо подобно,организацията беше под конец,за всичко бяха помислили,беше невероятно.Персонала се грижеше да не ни липсва нищо.Просто нямам думи.Много вкусна храна, особено препоръчвам бохчата,много забавни игри и много подаръци и изненади.Благодарим за невероятното преживяване :)
Разложка Мааза
от  на СВЕТЛА АТАНАСОВА
БЯХМЕ С ГОСТИ ОТ ЧУЖБИНА И ТЕ И НИЕ СМЕ ОЧАРОВАНИ. ХРАНАТА Е УНИКАЛНА А ЗА БОХЧАТА НЯМАМ ДУМИ ТОПЛИЧКО ЧИСТО И ПРИЯТНО ПАК ЩЕ ИДЕМ БЯХМЕ С ГОСТИ ОТ ЧУЖБИНА И ТЕ И НИЕ СМЕ ОЧАРОВАНИ. ХРАНАТА Е УНИКАЛНА А ЗА БОХЧАТА НЯМАМ ДУМИ ТОПЛИЧКО ЧИСТО И ПРИЯТНО ПАК ЩЕ ИДЕМ
Разложка Мааза
от  на Виктория
Отвратителна храна, ужасно обслужване. В заведението мирише ужасно на пържено, явно аспирацията не работи. Липсва елементарна хигиена. Отвратителна храна, ужасно обслужване. В заведението мирише ужасно на пържено, явно аспирацията не работи. Липсва елементарна хигиена.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук