Винарски Комплекс Старосел - в България, с. Старосел. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Vinarski Kompleks Starosel.
Последна активност на Винарски Комплекс Старосел : 13 април 2013
0 звезди от 5
Общо посещения 8491 | Гласове : 21
Вървейки по стъпките на траките и мистиката попадате в чудния свят на вдъхновение и сила, наречен Винарски комплекс „Старосел” .

Най-вдъхновяващ, разбира се, е ресторантът на комплекса – с над 300 места, на два етажа и с голяма градина. Тук може да се насладите на традиционни български гозби като Тракийски чумлек, Капама, Чекане, Запеканка, Тракийска джурканица, прясно изпечен хляб и домашно приготвени сирена.

С чаша червено вино в ръка, „спомени” за битката при Троя и мечти по Хубавата Елена (тракийското вино опива героите на „Илиада”, помните) и поглед към залеза, човек получава усещането за ВЕЧНОСТ … сред съчетанието на природа, история, прекрасна кухня и изтънчено удоволствие!

Наздраве, с виното...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Винарски Комплекс Старосел
Адрес
с. Старосел, с. Старосел
Места
50 вътре
50 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
0897 870 908  
 

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук