Барбекю зоокът Горица - в България, с. Горица. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. BBQ zoocut Goritsa.
Последна активност на Барбекю зоокът Горица : 11 май 2013
0 звезди от 5
Общо посещения 6814 | Гласове : 21
Ресторант Горица си заслужава посещението – кръчма със всякакви животни отстрани! Нямам предвид нито колегите пиещи по масите, нито някакви случайно сковани клетки с две-три животинки в самата кръчма, а цялата зоологическа градина непосредствено до кръчмата…

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Барбекю зоокът Горица
Адрес
с. Горица, главен път Варна-Бургас
Места
50 вътре
50 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
0885 041 030  
 

Книга за гости
Барбекю зоокът Горица
от  на Диана
Ето я и новата официална страница на ресторанта и зоо къта за информация и повече снимки. :) https://www.facebook.com/restorantgoricaofficial Ето я и новата официална страница на ресторанта и зоо къта за информация и повече снимки. :) https://www.facebook.com/restorantgoricaofficial
Барбекю зоокът Горица
от  на Emil Petrow
Бързо и коректно влязохме в зоокъта .Сле това почакахме 10мин.да ни обслужат.След като никои не се появи,пратихме детето за меню.След 15мин.лично помолих на бара някои да ни обслужи.Глас в пустиня сле като почакахме още 15 мин жената се ядоса и си тръгнахме.Добри впечатления от зоокъта и много лоши от обслужването.23.06.2013г.Явно нямат капацитет и желание да обслужват масите до зоокъта другите маси отстрани на бара и отпред бяха обслужени. Бързо и коректно влязохме в зоокъта .Сле това почакахме 10мин.да ни обслужат.След като никои не се появи,пратихме детето за меню.След 15мин.лично помолих на бара някои да ни обслужи.Глас в пустиня сле като почакахме още 15 мин жената се ядоса и си тръгнахме.Добри впечатления от зоокъта и много лоши от обслужването.23.06.2013г.Явно нямат капацитет и желание да обслужват масите до зоокъта другите маси отстрани на бара и отпред бяха обслужени.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук