Ресторант пицария Класик - в България, Видин. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restaurant Pizza Classic.

Защо източноевропейските салати са много хубави?

Ресторант пицария Класик: Защо източноевропейските салати са много хубави? Източно-европейските салати са популярни в целия свят, поради няколко причини.

Първо, тези салати често се приготвят с пресни и вкусни сезонни зеленчуци и билки, които имат много аромат и вкус. Освен това, източно-европейските кухни използват често кисело мляко, краве сирене, кашкавал, мед и ядки, които придават на салатите им характерен вкус.

Второ, много източно-европейски салати са с основа на мариновани зеленчуци и зеленчукови смеси, които са богати на антиоксиданти и фибри. Това ги прави не само вкусни, но и много здравословни.

Накрая, източно-европейските кухни са известни със своята кулинарна традиция и умение да смесват различни вкусове и текстури. Това води до създаването на много различни и интересни салати, които са любими не само в източноевропейските страни, но и в целия свят.
Source:


11 май
Разгледайте профила на Ресторант пицария Класик
Статията е разгледана  413 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitterВ БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук