Попшейтанова Къща - в България, Шумен. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Popsheitanova Kashta.
Последна активност на Попшейтанова Къща : 30 март 2013
1 звезди от 5
Общо посещения 9430 | Гласове : 29
Минавайки през Шумен, задължителна за посещение ми е Попшейтановата къща. “Дяволски” голям избор – от скариди до заешко, вкусно направено ядене и много прилични цени. Поне до момента не съм открил по-добра кръчма за здраво ядене и пиене в региона!

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Попшейтанова Къща
Адрес
Шумен, пл. Оборище
Места
50 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
054 802 222; 0896 629 489  
 

Книга за гости
Попшейтанова Къща
от  на Емилия Митева
Ресторантът е с утвърдено име и традиции! Това най добре се вижда от вкусно приготвената храна и доброто обслуйване. Препоръчвам го. Ресторантът е с утвърдено име и традиции! Това най добре се вижда от вкусно приготвената храна и доброто обслуйване. Препоръчвам го.
Попшейтанова Къща
от  на Васил Танев
Посетих ресторанта на 16.11.2013 на обяд. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша, но отвратителното и нагло държание на сервитьорите не би ме накарало да посетя ресторанта за втори път или да го препоръчам приятели Посетих ресторанта на 16.11.2013 на обяд. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша, но отвратителното и нагло държание на сервитьорите не би ме накарало да посетя ресторанта за втори път или да го препоръчам приятели

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук