Ресторант-Пицария Венеция - в България, Стара Загора. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restaurant Venecia.
Последна активност на Ресторант-Пицария Венеция : 30 март 2013
0 звезди от 5
Общо посещения 10626 | Гласове : 24
Първият път когато влязох в пицария „Венеция” веднага попитах дали това са автентични римски градежи. Въпреки че не са, очаквах вместо сервитьор отнякъде да излезе римски патриций или поне легионер.

Заведението притежава автентична италианска кухня и римски дух. За да го почувствате препоръчвамe зимната градина.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ресторант-Пицария Венеция
Адрес
Стара Загора, ул. Кольо Ганчев 56
Места
50 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
0886 266 865  
 

Книга за гости
Ресторант-Пицария Венеция
от  на Svilen
Само в пицария Венеция в гр.Стара Загора, може да ти вземат 4 лв. за доставка без да те предопредят за това, да ти таксуват добавка лук, при положение, че в проведения разговор по телефона, когато правехме поръчката попитахме , дали може да се замени киселата краставичка с лук и отговора беше да, и за капак на всичко доставчика да ти клипва за да те попита на къде да кара? Взимат 4лв. за доставка, а нямат пари за един телефонен разговор и се излагат за 2 парчета лук! Абсолютна селяния...както казах, това само в Венеция-Стара Загора може да ти се случи.Е след тази доставка определено няма да поръчваме от Венеция. По-добре от Аладин, поне не клипват и не се излагат като адските селяндури! Само в пицария Венеция в гр.Стара Загора, може да ти вземат 4 лв. за доставка без да те предопредят за това, да ти таксуват добавка лук, при положение, че в проведения разговор по телефона, когато правехме поръчката попитахме , дали може да се замени киселата краставичка с лук и отговора беше да, и за капак на всичко доставчика да ти клипва за да те попита на къде да кара? Взимат 4лв. за доставка, а нямат пари за един телефонен разговор и се излагат за 2 парчета лук! Абсолютна селяния...както казах, това само в Венеция-Стара Загора може да ти се случи.Е след тази доставка определено няма да поръчваме от Венеция. По-добре от Аладин, поне не клипват и не се излагат като адските селяндури!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук