Бирария Старите Борове - ресторант в България, Копривщица. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Starite Borove.
Книга за гости
Бирария Старите Борове
от  на pavlin
kak mojem das se svurjem s Vas za da pitame za oferta kak mojem das se svurjem s Vas za da pitame za oferta
Бирария Старите Борове
от  на Alex
Бяхме в Копривщица за две вечери и вечеряхме два пъти в това заведение. Кухнята е много добра, цените са ниски, а атмосферата е непретенциозна и приятна. Това, което ни направи страхотно впечатление е обслужването. Невероятно и на ниво, независимо че в началото на седмицата бяхме само ние. Подобно обслужване рядко получаваме дори и в центъра на София. Браво на персонала. Бяхме в Копривщица за две вечери и вечеряхме два пъти в това заведение. Кухнята е много добра, цените са ниски, а атмосферата е непретенциозна и приятна. Това, което ни направи страхотно впечатление е обслужването. Невероятно и на ниво, независимо че в началото на седмицата бяхме само ние. Подобно обслужване рядко получаваме дори и в центъра на София. Браво на персонала.
Бирария Старите Борове
от  на димитрова - управител
бирария старите борове е със отлична кухня и доро обслужване.посетете я и ще се убедите сами. бирария старите борове е със отлична кухня и доро обслужване.посетете я и ще се убедите сами.
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук