Механа Кайзера - в България, с. Орешак. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Mehana Kaizera.
Последна активност на Механа Кайзера : 11 май 2013
1 звезди от 5
Общо посещения 7551 | Гласове : 45
Мястото, където всяка година през Септември се провежда Празникът на сливата и доказани майстори демонстрират как се вари домашна ракия е село Орешак. Споровете за най-добра домашна сливовица и най-добро мезе продължават по три дни, докато трае и празникът. Но дори да изпуснете събитието не е нужно да се притеснявате – има кръчма, в която може да откриете всичко това целогодишно! Механа Кайзер е известна както с традиционните си кулинарии от региона, някои от които по 100-годишни рецепти, така и с невероятната домашна сливова! Наздраве!...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Механа Кайзера
Адрес
с. Орешак, ул. Стара планина 163
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
06952 26 78, 0899 821 315  
 

Книга за гости
Механа Кайзера
от  на M.M
Незнам какво е станало с това заведение, което е в топ 100 на българските кръчми, но няма нищо общо с нещата от преди две години. Бавно и немърливо обслужване - за всяко нещо напомняш да ти го донесат по сто пъти. Два чеса седяхме там, като час и полувина в чакане все на нещо, като се започне от питиетата и се стигне до това, че нито веднъж не ни смениха пепелника. Например поръчахме свински джолан уж 550 гр. носят ядене за полувин човек я има 100 гр месо останалото 200гр картофи а разликата сигурно е грамажа на чинията. Най хубавото им ядене боб с гърди всъщност е боб в гърне, но с тлъстини и поднесено без лъжица за сипване и без допълнително чиния. Имаше още много отрицателни емоции...незнам какво са сменили ... лош готвач, смотан и бавен пресонал. Незнам какво е станало с това заведение, което е в топ 100 на българските кръчми, но няма нищо общо с нещата от преди две години. Бавно и немърливо обслужване - за всяко нещо напомняш да ти го донесат по сто пъти. Два чеса седяхме там, като час и полувина в чакане все на нещо, като се започне от питиетата и се стигне до това, че нито веднъж не ни смениха пепелника. Например поръчахме свински джолан уж 550 гр. носят ядене за полувин човек я има 100 гр месо останалото 200гр картофи а разликата сигурно е грамажа на чинията. Най хубавото им ядене боб с гърди всъщност е боб в гърне, но с тлъстини и поднесено без лъжица за сипване и без допълнително чиния. Имаше още много отрицателни емоции...незнам какво са сменили ... лош готвач, смотан и бавен пресонал.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук