Ресторант "Морски бриз" - Обзор - ресторант в България, Обзор. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restaurant "Sea Breeze" - Obzor.
Последна активност на Ресторант "Морски бриз" - Обзор : 24 октомври 2015
5 звезди от 5
Общо посещения 211110 | Гласове : 675
Ресторант "Морски бриз" - Обзор е на самия бряг на морето.
Модерен стил, уютна обстановка, вкусни гозби, разнообразие от пенливи вина, безупречно обслужване.
Вече дванадесет години перлата на Обзорското крайбрежие!
facebook.com/restorant.morskibrizobzor


ГАЛЕРИИ
МЕНЮ
360 °
Ресторант "Морски бриз" - Обзор
Адрес
Обзор, ул. Черноморска 22
Места
100 вътре
110 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
09-00.00 ч.  
Телефон
0884129254  
 
Начин на плащане
  в брой ,

Книга за гости
Ресторант "Морски бриз" - Обзор
от  на Павлина Янева
Здравейте, пишем Ви от Kolektivni.bg, един от най-популярните сайтове за групово пазаруване. Бихме желали да работим заедно и да рекламираме Ваши оферти. Kolektivni.bg има голяма база от свои регистрирани клиенти и смятаме че ще си бъдем взаимно полезни. Към момента имаме база от над 12 000 регистрирани потребители + малко над 15 000 абоната на ежедневния ни бюлетин. Рекламираме с платени реклами във фейсбук, платени топ позиции в най-големия агрегатор - vsichkioferti.bg, както и в над 150 партньорски сайта. Сайта се посещава дневно от 4 000 уникални потребители. Като предимство за Вас можем да изтъкнем начина на заплащане - клиента купува ваучер с цената на нашата комисионна (която договаряме с Вас) и доплаща на място в хотела останалата сума. По този начин няма забавени плащания, банкови трансфери и и т.н Искрено се надявам предложението ни да Ви е заинтригувало и да работим заедно. Очакваме Вашия отговор! -- С най-добри пожелания Янeва Best regards Yaneva Web: www.Kolektivni.bg M: 0886 435 873 E:sales.yaneva@kolektivni.bg Здравейте, пишем Ви от Kolektivni.bg, един от най-популярните сайтове за групово пазаруване. Бихме желали да работим заедно и да рекламираме Ваши оферти. Kolektivni.bg има голяма база от свои регистрирани клиенти и смятаме че ще си бъдем взаимно полезни. Към момента имаме база от над 12 000 регистрирани потребители + малко над 15 000 абоната на ежедневния ни бюлетин. Рекламираме с платени реклами във фейсбук, платени топ позиции в най-големия агрегатор - vsichkioferti.bg, както и в над 150 партньорски сайта. Сайта се посещава дневно от 4 000 уникални потребители. Като предимство за Вас можем да изтъкнем начина на заплащане - клиента купува ваучер с цената на нашата комисионна (която договаряме с Вас) и доплаща на място в хотела останалата сума. По този начин няма забавени плащания, банкови трансфери и и т.н Искрено се надявам предложението ни да Ви е заинтригувало и да работим заедно. Очакваме Вашия отговор! -- С най-добри пожелания Янeва Best regards Yaneva Web: www.Kolektivni.bg M: 0886 435 873 E:sales.yaneva@kolektivni.bg
Ресторант "Морски бриз" - Обзор
от  на Mary
Много приятен и уютен ресторант, хубава кухня и чудесно обслужване! Много приятен и уютен ресторант, хубава кухня и чудесно обслужване!
Ресторант "Морски бриз" - Обзор
от  на
Strahotni stre:) Pozdravi ot kompaniqta ot Silistra! Strahotni stre:) Pozdravi ot kompaniqta ot Silistra!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук