Магнолия - ресторант в България, Казанлък. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Magnolija.
1 звезди от 5
Общо посещения 12762 | Гласове : 27
Архитектурното решение на ресторанта е в съвременен стил с нюанси от българския възрожденски стил. Таванът символично пресъздава формата на слънце, огряло една зимна градина, изпълнена с много и разнообразна зеленина. В днешния си вид ресторантът ще Ви посрещне с 35 места и уединена зала в копривщенски стил.
Механата е изградена от първичните материали камък и дърво, съчетани в традицията на старата българска къща. Тук са намерили място уникални елементи с овчарска дърворезба, датирани от преди около 200 години, камина, създаваща топлина и уют през зимните месеци, естествен бунар и много старинни предмети от бита на българина. Тук можете да споделите трапезата си с 80 свои приятели и да преживеете незабравими ми...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Магнолия
Адрес
Казанлък, Никола Петков
Места
80 вътре
40 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
 
Телефон
/0431/ 8 95 46; 088 8892643  
 
Кухня
  българска ,
Екстри
  градина ,
Тип заведение
  ресторант ,   механа ,
Начин на плащане
  в брой ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук