Винарна Вароша - ресторант в България, Благоевград. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Varosha Winery.
Последна активност на Винарна Вароша : 01 януари 2011
1 звезди от 5
Общо посещения 62208 | Гласове : 54
Клуб хотел Вароша се намира на тихо и спокойно място в старинния квартал на
Благоевград. Мястото е удобно за достъп и позволява на гостите на хотела да се насладят на
запазената стара българска архитектура, като в същото време усетят комфорта на луксозна
съвременна обстановка. Хотелът разполага с две двойни стаи, три луксозни двойни стаи,
шест луксозни апартамента и един ВИП апартамент.Комплексът предоставя условия за организиране на частни партита, сватби,
годишнини, рождени дни и други организирани празници, както и кетъринг услуги.
За всяко
събитие на територията на хотел Вароша ползвате от изключително изгодни отстъпки.Ресторант, който предлага на своите посетители неповтор...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Винарна Вароша
Адрес
Благоевград, Ул. Бистрица № 10
Места
90 вътре
50 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
07.00 - 24.00  
Телефон
073 88 35 03 ; 0888 323 002  
 
Тип заведение
  ресторант ,   винарна ,

Книга за гости
Винарна Вароша
от  на Георги Николов - управител - управител
Здравейте настоящи и бъдещи наши гости и приятели,очакваме с изцяло обновено меню и много интересни кулинарни изненади.Заповядайте при всеки повод за празнуване.Насладете се на един малък бутиков хотел с преобладаващ домашен уют, а в същото време с луксозно изпълнение и акцент на детайлите. Незабравимо място както за романтичен уикенд, така и за посещение с бизнес цел. Дегустация на уникални вина, гурме ресторант, добри цени, и индивидуално отношение към всеки гост. Здравейте настоящи и бъдещи наши гости и приятели,очакваме с изцяло обновено меню и много интересни кулинарни изненади.Заповядайте при всеки повод за празнуване.Насладете се на един малък бутиков хотел с преобладаващ домашен уют, а в същото време с луксозно изпълнение и акцент на детайлите. Незабравимо място както за романтичен уикенд, така и за посещение с бизнес цел. Дегустация на уникални вина, гурме ресторант, добри цени, и индивидуално отношение към всеки гост.
Винарна Вароша
от  на Георги Николов - управител - управител
Здравейте настоящи и бъдещи наши гости и приятели,очакваме Ви с изцяло обновено меню и много интересни кулинарни изненади.Заповядайте при всеки повод за празнуване.Насладете се на един малък бутиков хотел с преобладаващ домашен уют, а в сащото време с луксозно изпълнение и акцент на детайлите. Незабравимо място както за романтичен уикенд, така и за посещение с бизнес цел. Дегустация на уникални вина, гурме ресторант, добри цени, и индивидуално отношение към всеки гост. Здравейте настоящи и бъдещи наши гости и приятели,очакваме Ви с изцяло обновено меню и много интересни кулинарни изненади.Заповядайте при всеки повод за празнуване.Насладете се на един малък бутиков хотел с преобладаващ домашен уют, а в сащото време с луксозно изпълнение и акцент на детайлите. Незабравимо място както за романтичен уикенд, така и за посещение с бизнес цел. Дегустация на уникални вина, гурме ресторант, добри цени, и индивидуално отношение към всеки гост.
Винарна Вароша
от  на Георги Николов - управител - управител
Здравейте настоящи и бъдещи наши гости и приятели,очакваме с изцяло обновено меню и много интересни кулинарни изненади.Заповядайте при всеки повод за празнуване.Насладете се на един малък бутиков хотел с преобладаващ домашен уют, а в сащото време с луксозно изпълнение и акцент на детайлите. Незабравимо място както за романтичен уикенд, така и за посещение с бизнес цел. Дегустация на уникални вина, гурме ресторант, добри цени, и индивидуално отношение към всеки гост. Здравейте настоящи и бъдещи наши гости и приятели,очакваме с изцяло обновено меню и много интересни кулинарни изненади.Заповядайте при всеки повод за празнуване.Насладете се на един малък бутиков хотел с преобладаващ домашен уют, а в сащото време с луксозно изпълнение и акцент на детайлите. Незабравимо място както за романтичен уикенд, така и за посещение с бизнес цел. Дегустация на уникални вина, гурме ресторант, добри цени, и индивидуално отношение към всеки гост.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук