Фузен - ресторант в България, Слънчев Бряг. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. FUZEN.
Последна активност на Фузен : 17 август 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 10390 | Гласове : 36
FUZEN е ресторант, в който разбираме храненето като цялостно преживяване – от избора на цветове и материали за интериора / камък, вода, жив бамбук и стъкло; черно, бяло, кафяво и червено/, през специално създадената за ресторанта комбинация на естествени аромати,която грабва от влизането в заведението, до музиката, която звучи-амбиент, чилаут, фюжън джаз.
Фюжън кухнята е вдъхновена от традициите на Далечния Изток, съобразена с последните технологии и тенденции в кулинарията,лека и щадяща тялото, но пикантна и изпълваща сетивата. Особено сме горди с нашето суши, заради изключителното качество на продуктите и технологията на приготвяне му във FUZEN.
...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Фузен
Адрес
Слънчев Бряг, Гранд Хотел "Оазис"4*
Места
100 вътре
20 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
11:00 - 24:00 ч.  
Телефон
055451144, 0887519824  
 
Книга за гости
Фузен
от  на Evgeni
Уникален ресторант. Няма такъв във Слънчев бряг, няма дори подобен. Уникален ресторант. Няма такъв във Слънчев бряг, няма дори подобен.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук