Джани - пицария в България, Слънчев Бряг. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Djanny.
1 звезди от 5
Общо посещения 16944 | Гласове : 43
Ресторант "Джани" в Слънчев Бряг ви предлага чудесна атмосфера и изключително добра кухня. Заведението е с категория 3 звезди и предлага българска и чуждестранна кухня на атрактивни цени. Чудесно място за вашите бизнес и приятелски срещи, семейни закуски, обеди и вечери.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Джани
Адрес
Слънчев Бряг, ул. Запад - Базар 1
Места
200 вътре
600 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
0 - 24  
Телефон
0897884530  
 
Книга за гости
Джани
от  на евреина
Признавам всички,осмелили се колеги да разкажат за Джани...ааа за оправата,за 10 години 1000 човека персонал,АЛОООООО,я ми отговорете колко от тези хора някога са имали договор,на колко от тези хора сте плащали осигуровки,колко от тези хора си взеха заработените,заплати,преценти и други!!! Само си помислете за тези единици хорица който са работили там и им е било изплатено всичко заработено,това са тези,чавдар,рени,васко,и другите ДА те са многог доволни.... искам и един отговор за 1000д персонал за 10 години по 100 човена на сезон при 180 дни летен СИЛЕН СЕЗОН тота означава,че средно на ден един си е тръгвал и нова рибка се хващала на въдицата,Е колеги, клиенти и други помислете на кой да вервате на доволните или на изкривените доволни?!?!?! имам едно съгласие васко мустака е професионалист в областа на хазарта...аз лично съм го виждал с ОБОРОТА около 50 000 лв да залага на мачове..и за негова ЖАЛОСТ ги ЗАГуби.... а чавдар ,не му пука защото тези трохи в джани са нищо с тези от НАРКОТИЦИТЕ ПРОДАВАНИ В ИСПАНИЯ.... БИСТРО ДЖАНИ Е ПАРАВАН-ПЕРАЛНЯ НА ПАРИ ОТ НАРКОТИЦИ.... КАК ОТ ЕДИН БАРМАН СТАНА НЯКОЙ?!?!!? МОЛЯВИ НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ,НЕ СИ СКЪСЯВАЙТЕ ЖИВОТЪТ СИ!!! Признавам всички,осмелили се колеги да разкажат за Джани...ааа за оправата,за 10 години 1000 човека персонал,АЛОООООО,я ми отговорете колко от тези хора някога са имали договор,на колко от тези хора сте плащали осигуровки,колко от тези хора си взеха заработените,заплати,преценти и други!!! Само си помислете за тези единици хорица който са работили там и им е било изплатено всичко заработено,това са тези,чавдар,рени,васко,и другите ДА те са многог доволни.... искам и един отговор за 1000д персонал за 10 години по 100 човена на сезон при 180 дни летен СИЛЕН СЕЗОН тота означава,че средно на ден един си е тръгвал и нова рибка се хващала на въдицата,Е колеги, клиенти и други помислете на кой да вервате на доволните или на изкривените доволни?!?!?! имам едно съгласие васко мустака е професионалист в областа на хазарта...аз лично съм го виждал с ОБОРОТА около 50 000 лв да залага на мачове..и за негова ЖАЛОСТ ги ЗАГуби.... а чавдар ,не му пука защото тези трохи в джани са нищо с тези от НАРКОТИЦИТЕ ПРОДАВАНИ В ИСПАНИЯ.... БИСТРО ДЖАНИ Е ПАРАВАН-ПЕРАЛНЯ НА ПАРИ ОТ НАРКОТИЦИ.... КАК ОТ ЕДИН БАРМАН СТАНА НЯКОЙ?!?!!? МОЛЯВИ НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ,НЕ СИ СКЪСЯВАЙТЕ ЖИВОТЪТ СИ!!!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук