Han Krum - ресторант in Bulgaria, . menu, photos, offers, news, reviews. Han Krum.
Last activity - Han Krum : 22 November 2012
3 out of 5
Total visits 18397 | Votes : 129
Ресторант ХАН КРУМ намиращ се в с.Войводиново на 3 км. от Пловдив на Хиподрума Конна База разполагащ с 150 седящи места. Ние ви предлагаме Българска национална кухня на достъпни за всеки цени,весела и приятна атмосфера с изпълнения на живо от орк.Универсал .Незабравими емоции и луд купон до зори .
ПРОМОЦИИ - Всеки Петък атрактивни предложения за всеки вкус......

Galleries
Stuff
Menu
360 °
Han Krum
Address
с. Войводиново, ул. Kонна База 1
Seats
150 inside
40 outside  
Prices
10 lv - 20 lv Per person
Open
18:00 - 02:00  
Phone
0878/ 655 244  
 
Cuisine
  bulgarian ,
Music
  bulgarian folk ,   greek ,   pop ,   pop folk ,   live music ,
Type of place
  restaurant ,
Payment method
  cash ,

Guest book
Han Krum
from  by управител
Само в ресторант „Хан Крум ” Ви очаква едно незабравимо посрещане на Новата 2015-та година. Заповядайте при нас, за да се насладите на празника с много музика, танци, подбрани ястия и обслужване на ниво!цена на куверта : 35,00 лв. СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ,НАПРАВЕТЕ ВАШИЯТ ПРАЗНИК НЕЗАБРАВИМ И ТАЗИ ГОДИНА . МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ .ОБАДЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ НАВРЕМЕ... Само в ресторант „Хан Крум ” Ви очаква едно незабравимо посрещане на Новата 2015-та година. Заповядайте при нас, за да се насладите на празника с много музика, танци, подбрани ястия и обслужване на ниво!цена на куверта : 35,00 лв. СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ,НАПРАВЕТЕ ВАШИЯТ ПРАЗНИК НЕЗАБРАВИМ И ТАЗИ ГОДИНА . МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ .ОБАДЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ НАВРЕМЕ...
Han Krum
from  by Силвана
Много добро заведение! От три седмици ходим там с колегите и приятели , много ни харесва менюто.обстановката и обслужването! Горещо препоръчвам :) Много добро заведение! От три седмици ходим там с колегите и приятели , много ни харесва менюто.обстановката и обслужването! Горещо препоръчвам :)
Han Krum
from  by g-n Uzunov
Благодаря, за прекрасното обслужване и невероятното меню което ни поднесохте прекарахме си незабравима вечер.Оркестъра ,хубавата храна ,народните цени и не на последно място обстановката :)Благодарим Ви и ви пожелаваме успех ! Благодаря, за прекрасното обслужване и невероятното меню което ни поднесохте прекарахме си незабравима вечер.Оркестъра ,хубавата храна ,народните цени и не на последно място обстановката :)Благодарим Ви и ви пожелаваме успех !
Older reviews

THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.