Han Hadji Nikoli - ресторант in Bulgaria, . menu, photos, offers, news, reviews. Han Hadji Nikoli.
Last activity - Han Hadji Nikoli : 19 June 2015
1 out of 5
Total visits 5985 | Votes : 41
The unique Hadji Nikoli Inn has been given new life and modern comfort while preserving its authentic character. Following a long and thorough restoration, the Hadji Nikoli Inn opened its doors for visitors and guests in March 2010 and quickly turned into a significant cultural center with museum and an Art gallery, a restaurant and a wine-bar.

Galleries
Stuff
Menu
360 °
Han Hadji Nikoli
Address
Велико Търново, ул. Г. С. Раковски 19
Seats
70 inside
60 outside  
Prices
20 lv - 40 lv Per person
Open
10:00 - 00:00  
Phone
+359879066455  
 
Music
  rock ,   jazz ,   classical ,   pop ,   old hits ,   latin ,   evergreen ,   bulgarian pop ,   italian ,   live music ,   russian ,   piano ,
Payment method
  cash ,   debit card ,   credit card ,

Guest book
Han Hadji Nikoli
from  by Katia Cappa
Dekemvri 2012 posetih restoranta 2 pati i ostanah ocharovana ot hranata, obslujvaneto i obstanovkata. S nai-goliamo udovolstvie shte go posetia otnovo pri sledvashtot mi idvane v Bulgaria. Dekemvri 2012 posetih restoranta 2 pati i ostanah ocharovana ot hranata, obslujvaneto i obstanovkata. S nai-goliamo udovolstvie shte go posetia otnovo pri sledvashtot mi idvane v Bulgaria.
Han Hadji Nikoli
from  by Добрин Фотев
Ако един човек е разочарован, а в случая явно възмутен, няма логика да е редовен клиет. Госпожата явно обича да се самонаказва, а после се чуди кого да обвини за тази си склонност. Аз също съм клиет на това заведение. Когато и да се нуждая от представително място, ползвам услугите на комплекса. Тук съм виждал министри, посланници и бизнесмени. Съмнявам се дали те са там за да похапнат ОТВРАТИТЕЛНА храна, и после за да убият скуката да се развихрят по форумите. В заключение искам да кажа, че храната в хана е на много високо ниво. Всеки може сам да се убеди в това. Ако госпожата тъгува по храната в РСВ, от времето на развитото социалистическо общество в България, уви никой не е в състояние да и помогне и ще се наложи да си стои гладна. Ако един човек е разочарован, а в случая явно възмутен, няма логика да е редовен клиет. Госпожата явно обича да се самонаказва, а после се чуди кого да обвини за тази си склонност. Аз също съм клиет на това заведение. Когато и да се нуждая от представително място, ползвам услугите на комплекса. Тук съм виждал министри, посланници и бизнесмени. Съмнявам се дали те са там за да похапнат ОТВРАТИТЕЛНА храна, и после за да убият скуката да се развихрят по форумите. В заключение искам да кажа, че храната в хана е на много високо ниво. Всеки може сам да се убеди в това. Ако госпожата тъгува по храната в РСВ, от времето на развитото социалистическо общество в България, уви никой не е в състояние да и помогне и ще се наложи да си стои гладна.
Han Hadji Nikoli
from  by Росица Димитрова
Обстановката е уникална- водила съм много гости на града там и с гордост съм ги развеждала из залите. Обслужването от сервитьорите също е на ниво- любезни и услужливи. ОБАЧЕ- кухнята си е отврат от самото начало. Никога не съм си хапвала вкусно там, всеки път съм правила компромис заради обстановката и доброто обслужване. Но последният път "яденето" наистина не ставаше за ядене- и на вид, и на вкус беше противно, не отговаряше и на посочения в менюто грамаж/ макар че и грам нямах желание да вкуся :(/ а беше 29 лв порцията все пак :((( На сервитьорката не и направи особено впечатление моята забележка/ за първи път направих забележка в това заведение, където съм редовен клиент и ме познават/- това съвсем ме учуди, че не предложиха реванш от ресторанта/ груба грешка/ Сервитьорката ми каза да напиша някъде оплакване, ако не съм доволна, затова пиша тук и където още мога... Обстановката е уникална- водила съм много гости на града там и с гордост съм ги развеждала из залите. Обслужването от сервитьорите също е на ниво- любезни и услужливи. ОБАЧЕ- кухнята си е отврат от самото начало. Никога не съм си хапвала вкусно там, всеки път съм правила компромис заради обстановката и доброто обслужване. Но последният път "яденето" наистина не ставаше за ядене- и на вид, и на вкус беше противно, не отговаряше и на посочения в менюто грамаж/ макар че и грам нямах желание да вкуся :(/ а беше 29 лв порцията все пак :((( На сервитьорката не и направи особено впечатление моята забележка/ за първи път направих забележка в това заведение, където съм редовен клиент и ме познават/- това съвсем ме учуди, че не предложиха реванш от ресторанта/ груба грешка/ Сервитьорката ми каза да напиша някъде оплакване, ако не съм доволна, затова пиша тук и където още мога...

THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.