Club Retro Lozenets - бар в България, с. Лозенец (Бургас). Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Club Retro Lozenets.

Българският "Франк Синатра", Васил ...

Club Retro Lozenets: Българският Българският "Франк Синатра", Васил Петров ще зарадва феновете си с концерт в Club Retro Lozenets на 7 август 2014г. Той ще изпълни свои произведения, както и световни кавъри в стил поп и джаз. Начало - 23 часа. Пиесите ще бъдат в акомпанимента на талантливия пианист от групата на клуба и специално записани пиеси в красиви аранжименти на инструментален вариант –симбек за "Българският Франк Синатра"Васил Петров е един от най-популярните български джаз и поп вокалисти. Той е истински последовател на Франк Синатра - мелодичния богат баритон на Васил обхваща три октави и разполага с изумително техническо майсторство и емоционална дълбочина. Той има редица записи и изяви с Българското национално радио и телевизия, записал е десет успешни джаз и поп албума и е притежател на престижните награди на „Златният Орфей+`95“ за хит на годината, певец на годината, албум на годината и др. Някои критици са вдъхновени да коментират Петров като "Българския Франк Синатра", Frankenpost го нарича "изпълнител с невероятно сценично присъствие, с кадифен глас и изключителна красота ", който може да се сравнява с най-великите, като Tony Bennett, Bing Crosby и Frank Sinatra. Немският вестник „Echo“ заяви: "Не само с гласа и топлината на ласкателния си баритон, но също така и с гладкостта и хладността на външния си вид, напомня на" The Voice ". Работил е заедно с много от най-добрите оркестри от България и чужбина, гастролиращ интензивно в цялата си кариера, Васил Петров вълнува почитателите си по целия свят. На 7 Август Васил Петров ще превърне клуб Ретро в оазис на джаза. Петров ще изпълни най- хитовите и любими джаз стандарти на всички времена като "Fly me to the moon", " The shadow of your smile", "Feelings" и много други сред който испанската песен "Besame Mucho" която бе записана специално за новият му албум" ВАСИЛ" който беше представен тази година на 29 април в зала България с Биг Бенда на БНР в навечерието на рождения му ден.
Source:


04 август
Разгледайте профила на Club Retro Lozenets
Статията е разгледана  2178 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук