Ресторант и хотел Чинар - ресторант в България, Хисар. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restaurant Chinar.
Последна активност на Ресторант и хотел Чинар : 24 април 2020
1 звезди от 5
Общо посещения 81219 | Гласове : 60
Ресторантът в хотел Чинар, Хисаря е уютен и просторен с луксозна обстановка, перфектно обслужване, прекрасна кухня, качествени и елитни вина и напитки.

Неповторимото и уникално изпълнение на цялостното изграждане, декориране и обзавеждане на ресторанта ще ви накара да усетите нежност, топлина и спокойствие, което единствено тук може да откриете.

Не може да не се спомене за допълнителния уют, внасящ се от камината, която излъчва своята топлина на фона на студената зимна вечер.
Менюто ни включва традиционна българска кухня, ястия от европейската и азиатската кухня, разнообразни предястия и салати, пресни меса на скара, нетрадиционни десерти, квалитетни вина от декларирани географски райони, а по заявка - домашни ...

още
ГАЛЕРИИ
МЕНЮ
360 °
Ресторант и хотел Чинар
Адрес
Хисар, Васил Петрович 5
Места
50 вътре
20 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
10:00-24:00  
Телефон
0337 6 22 88;  
 
Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук