Аполония Магна - ресторант в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Apolonia Magna.
Последна активност на Аполония Магна : 08 ноември 2019
4 звезди от 5
Общо посещения 145183 | Гласове : 201
Ресторант Аполония се намира във ваканционно селище Санта Марина, Созопол. Това е изискан ресторант на две нива, с прекрасна просторна тераса и впечатляващ изглед към морето. Предлага европейска кухня със специален фокус върху средиземноморските ястия и рибни специалитети, а така също и специална барбекю секция на открито. В менюто му ще откриете изкушаващи кулинарни предложения, а винената карта ще ви очарова с изключителната си селекция. Ресторантът е отличен избор за сватбени или семейни тържества, както и за фирмени събития. Работи целогодишно и е с общ капацитет 280 места.

Ваканционно селище „Санта Марина” се намира само на 34 км от гр. Бургас и на 2 км от Созопол. Тук ще намерите спокойствие и подходящо място за в...

още
ГАЛЕРИИ
МЕНЮ
360 °
Аполония Магна
Адрес
Созопол, Созопол
Места
90 вътре
200 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
8:30 – 23:00  
Телефон
0888211202  
 
Тип заведение
  ресторант ,   пиано бар ,
Начин на плащане
  в брой ,   дебитна карта ,   кредитна карта ,

Книга за гости
Аполония Магна
от  на Гост
Няколко пъти съм бил в комплекса, и наистина съм очарован от всички услуги които предлага. Дано да продължи в същия дух. Няколко пъти съм бил в комплекса, и наистина съм очарован от всички услуги които предлага. Дано да продължи в същия дух.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук