Salt & Pepper - in Bulgaria, . menu, photos, offers, news, reviews. Salt & Pepper .

Морските дарове - желани, вкусни и опасни

Salt & Pepper : Морските дарове - желани, вкусни и опасни Няма значение под каква форма ще я хапваме - сготвена или сурова, преди да си наточите зъбите знайте поне две неща :)

морски и други хранителни дарове
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
На първо място трябва да НЕ сте алергични към този тип храна!

Бързо установете това, защото има случаи, при които този проблем се появява в по-късен етап от живота ни. Мой приятел например, обожаваше морската храна и още я обича, дори я консумираше до преди време, но за съжаление по-късно разбра, че повече не може да я приема, защото се беше появила алергия към всичко що е морски хранителен дар.

Лошо, защото това автоматично ви елиминира от групата фенове на морските дарове. Но не съжалявайте, защото и това си има хубавата страна. Алергията може да ви предпази от някои от отровните риби, за които противоотрова няма! Така че вие със сигурност може да намерите други хранителни и полезни дарове.

Последно предупреждение и спирам да стресирам :)

Впрочем не само рибата, но и някои зеленчуци и плодове, поднасяни на трапезата ни съдържат в себе си едно или друго количество отрова, която може да доведе до летален изход. Въпреки, че узрелите плодове на черния бъз, например, се водят за безопасни и много полезни, то в недоузрелите може да се съдържа цианид.
Source: Сол и пипер


12 May
Look at the profile of Salt & Pepper
This article has been read 1577 times.


THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.