Restourant "Popsheytanova kushta&qu - ресторант in Bulgaria, . menu, photos, offers, news, reviews. Restourant "Popsheytanova kushta&qu.
1 out of 5
Total visits 7815 | Votes : 30
Заведението функционира от 1982 г. като ресторант към бившия „Балкан турист“, а от 1989 г. до настоящия момент е частна собственост с един и същ съдържател.
Реновиран и обновен с над 20 годишна традиция и професионализъм. Също така две години присъствахме в класацията на списание Бакхус – 2007 г. / 2008 г. в категория „вкусно място“.
Заведенията в тази категория се отличават с изключително вкусна храна;
За нас приоритети са бързото и качествено обслужване, като и вкусната храна. Единственото заведение в Шумен което може да се похвали с подобно признание.

...

more
Galleries
Stuff
Menu
360 °
Restourant "Popsheytanova kushta&qu
Address
Шумен, пл."Оборище"
Seats
120 inside
140 outside  
Prices
20 lv - 40 lv Per person
Open
от 10:00 до 24:00  
Phone
054802222  
 
Cuisine
  bulgarian ,   desserts ,   serbian ,   barbeque ,   soups ,   salads ,   special meals ,   pizza ,   sea food ,
Facilities
  wireless internet ,   garden ,
Type of place
  restaurant ,
Payment method
  cash ,   debit card ,   credit card ,

Guest book
Restourant "Popsheytanova kushta&qu
from  by Митева
Останахме изключително доволни от храната както и сервизът! Заведение с отлична атмосвера което мога горещо да препоръчам на всеки. Останахме изключително доволни от храната както и сервизът! Заведение с отлична атмосвера което мога горещо да препоръчам на всеки.
Restourant "Popsheytanova kushta&qu
from  by Васил Танев
Посетих ресторанта на 16.11.2013 на обяд. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша, но отвратителното и нагло държание на сервитьорите не би ме накарало да посетя ресторанта за втори път или да го препоръчам на приятели Посетих ресторанта на 16.11.2013 на обяд. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша, но отвратителното и нагло държание на сервитьорите не би ме накарало да посетя ресторанта за втори път или да го препоръчам на приятели
Restourant "Popsheytanova kushta&qu
from  by Иванова
Заведението е приятно и уютно. Кухнята - превъзходна. Но музиката - истинска отврат - някакви стаааари и прастари италиански, македонски и гръцки песни. Досада! Двамата "музиканти" ти надуват главата с тъпо блеене. Докато не пеят пък, пускат някакво италиано от времето на тяхната младост/преди сто години/, и по свой вкус. Противна музика, наистина. Заведението е приятно и уютно. Кухнята - превъзходна. Но музиката - истинска отврат - някакви стаааари и прастари италиански, македонски и гръцки песни. Досада! Двамата "музиканти" ти надуват главата с тъпо блеене. Докато не пеят пък, пускат някакво италиано от времето на тяхната младост/преди сто години/, и по свой вкус. Противна музика, наистина.

THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.