City Pub - бирария in Bulgaria, . menu, photos, offers, news, reviews. City Pub.
Last activity - City Pub : 02 April 2019
2 out of 5
Total visits 18349 | Votes : 49
City Pub – A Place For Friends

Посетителите имат възможност вече да опитат и новата жива бира на марката Сити Пъб – гордостта на домакините. Това, което я отличава от обикновената бира, е, че се приготвя единствено от хмел, вода, ечемик и малц, без в нея да се влагат никакви консерванти и стабилизатори. Живото пиво се приготвя без допълнителна обработка за увеличаване срока му на годност. Крафт бирата е по старинна рецепта, която собственикът на заведението Петър Стефанов е открил във Велики Преслав, откъдето той е родом.
Верен на принципите си винаги да бъде различен и иновативен, Сити Пъб изненадва посетителите си и с изцяло обновен интериор. Влезеш ли вътре, не можеш да оста...

more
Galleries
Stuff
Menu
360 °
City Pub
Address
Велико Търново, ул. Христо Ботев 15
Seats
50 inside
50 outside  
Prices
< 10 lvPer person
Open
07:00-24:00  
Phone
062637824  
 
Cuisine
  bulgarian ,
Music
  rock ,
Type of place
  beer house ,   restaurant ,   bar ,   pub ,

Guest book
City Pub
from  by sah
Заведението е пирятно ако е полу или изцялп празно. В оживена обстановка на почти всяка маса се пуши, въпреки забраната и вентилацията не можа да смогне. След 20, 30 минути се получава т.н. лисичарник и е доаста кофти за белите Ви дробове и за дрехите Ви. На вупросите защо се пущи, персонала отработено отговаря с вдигане на рамене. Вие преценете дали да с подложите на тютюниева процедура. Заведението е пирятно ако е полу или изцялп празно. В оживена обстановка на почти всяка маса се пуши, въпреки забраната и вентилацията не можа да смогне. След 20, 30 минути се получава т.н. лисичарник и е доаста кофти за белите Ви дробове и за дрехите Ви. На вупросите защо се пущи, персонала отработено отговаря с вдигане на рамене. Вие преценете дали да с подложите на тютюниева процедура.
City Pub
from  by Hristo
Най-якото заведение в БГ.Уникален дизайн.Редовно се събираме с приятели.Менюто е страхотно,цените ниски,обслужването е на ниво. Персонала е от доста години един и същ и си познава клиентите, което си е голям плюс. Най-якото заведение в БГ.Уникален дизайн.Редовно се събираме с приятели.Менюто е страхотно,цените ниски,обслужването е на ниво. Персонала е от доста години един и същ и си познава клиентите, което си е голям плюс.
City Pub
from  by Стоян
City Pub е наистина един от най-добрите барове в България . Единствения , но не за пренебрегване проблем е обслужването...държанието на служителите, което като цяло търпяхме само заради приятната атмосфера... Докато вече прекалиха една вечер , когато ни беше отказано да ни се даде само още една чаша за чай ,,Една шибана чаша , и то защото щели да се научат така да си поръчват. Правим сметка редовно , около 50-70 лв. ,поръчваме си ром и хапване , и с приятелката ми просто решаваме да си разделим един чай ,и ни беше казано че няма как да ни дадат 2ра чаша .Трябваше да се караме със сервитьорките ,с бармана за една шибана чаша. И ни беше донесена с трясък на масата и с думите "Това е за първи и последен път" . Еми наистина Това ни беше последният път там .Повече никога няма да стъпим в този бар !!! City Pub е наистина един от най-добрите барове в България . Единствения , но не за пренебрегване проблем е обслужването...държанието на служителите, което като цяло търпяхме само заради приятната атмосфера... Докато вече прекалиха една вечер , когато ни беше отказано да ни се даде само още една чаша за чай ,,Една шибана чаша , и то защото щели да се научат така да си поръчват. Правим сметка редовно , около 50-70 лв. ,поръчваме си ром и хапване , и с приятелката ми просто решаваме да си разделим един чай ,и ни беше казано че няма как да ни дадат 2ра чаша .Трябваше да се караме със сервитьорките ,с бармана за една шибана чаша. И ни беше донесена с трясък на масата и с думите "Това е за първи и последен път" . Еми наистина Това ни беше последният път там .Повече никога няма да стъпим в този бар !!!

THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.