РЕСТОРАНТ БЪЛГАРСКО СЕЛО - ресторант в България, Девин. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. RESTORANT BULGARSKO SELO.
Последна активност на РЕСТОРАНТ БЪЛГАРСКО СЕЛО : 01 юни 2015
0 звезди от 5
Общо посещения 11361 | Гласове : 20
Барбекю-ресторант „ Българско село”

В уникалното барбекю „Българско село” може да се докоснете до неповторимия български фолклор, богат на митове, легенди и уникални песни; да опитате традиционните родопски ястия – чеверме, пататник, клин, качамак, катми..; да се насладите на ароматните български вина, ракия и маркови напитки.

Барбекю ресторант „Българско село” се намира в сърцето на Родопите в центъра на планинския град Девин. Заведението предлага автентична родопска кухня, подбрани български вина и богата фолклорна програма. Българско село, част от Шарлопов Груп, е единственият ресторант в традиционен битов стил в града. Тук ще се докоснете до неповторимия Родопски фолклор, богат на митове, легенди и ...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
РЕСТОРАНТ БЪЛГАРСКО СЕЛО
Адрес
Девин,
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Книга за гости
РЕСТОРАНТ БЪЛГАРСКО СЕЛО
от  на Annushkasab
[url=http://suveniir.ru][img]http://suveniir.ru/images/9068b248538e.jpg[/img][/url] [url=http://suveniir.ru][img]http://suveniir.ru/images/9068b248538e.jpg[/img][/url]

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук