ХАН КРУМ - ресторант в България, с. Войводиново. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Han Krum.
Последна активност на ХАН КРУМ : 22 ноември 2012
3 звезди от 5
Общо посещения 24280 | Гласове : 132
Ресторант ХАН КРУМ намиращ се в с.Войводиново на 3 км. от Пловдив на Хиподрума Конна База разполагащ с 150 седящи места. Ние ви предлагаме Българска национална кухня на достъпни за всеки цени,весела и приятна атмосфера с изпълнения на живо от орк.Универсал .Незабравими емоции и луд купон до зори .
ПРОМОЦИИ - Всеки Петък атрактивни предложения за всеки вкус......

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
ХАН КРУМ
Адрес
с. Войводиново, ул. Kонна База 1
Места
150 вътре
40 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
18:00 - 02:00  
Телефон
0878/ 655 244  
 
Книга за гости
ХАН КРУМ
от  на управител
Само в ресторант „Хан Крум ” Ви очаква едно незабравимо посрещане на Новата 2015-та година. Заповядайте при нас, за да се насладите на празника с много музика, танци, подбрани ястия и обслужване на ниво!цена на куверта : 35,00 лв. СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ,НАПРАВЕТЕ ВАШИЯТ ПРАЗНИК НЕЗАБРАВИМ И ТАЗИ ГОДИНА . МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ .ОБАДЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ НАВРЕМЕ... Само в ресторант „Хан Крум ” Ви очаква едно незабравимо посрещане на Новата 2015-та година. Заповядайте при нас, за да се насладите на празника с много музика, танци, подбрани ястия и обслужване на ниво!цена на куверта : 35,00 лв. СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ,НАПРАВЕТЕ ВАШИЯТ ПРАЗНИК НЕЗАБРАВИМ И ТАЗИ ГОДИНА . МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ .ОБАДЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ НАВРЕМЕ...
ХАН КРУМ
от  на Силвана
Много добро заведение! От три седмици ходим там с колегите и приятели , много ни харесва менюто.обстановката и обслужването! Горещо препоръчвам :) Много добро заведение! От три седмици ходим там с колегите и приятели , много ни харесва менюто.обстановката и обслужването! Горещо препоръчвам :)
ХАН КРУМ
от  на g-n Uzunov
Благодаря, за прекрасното обслужване и невероятното меню което ни поднесохте прекарахме си незабравима вечер.Оркестъра ,хубавата храна ,народните цени и не на последно място обстановката :)Благодарим Ви и ви пожелаваме успех ! Благодаря, за прекрасното обслужване и невероятното меню което ни поднесохте прекарахме си незабравима вечер.Оркестъра ,хубавата храна ,народните цени и не на последно място обстановката :)Благодарим Ви и ви пожелаваме успех !
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук