МИДЕНА ФЕРМА „БЛЕК СИЙ МЪСЪЛС” - в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. MUSSEL FARM BLACK SEE MUSSELS / ФЕРМА ПО.
Последна активност на МИДЕНА ФЕРМА „БЛЕК СИЙ МЪСЪЛС” : 15 май 2015
0 звезди от 5
Общо посещения 8817 | Гласове : 24
Мидената ферма е разположена в екологично чисти води в акваторията на Черно море,в района за залив „Каваци” в землището на град Созопол.Фермата е с площ 190 дка. Мястото за отглеждане на черните миди и тяхното добиване е съгласувано с предварително извършени лабораторни, хидробиологични и хидрологични изпитания, както и със съответните хидрологични параметри на нашия черноморски бряг от съответните компетентни органи.
Още от древни времена черната мида представлява интерес за човека, заради високата си хранителна ценност. Месото на черните култивирани миди е нежно и много хранително.
В свежо състояние, месото на култивираната мида съдържа около 10% белтъчини, 1% мазнини и 0,5% въглехидрати, предимно гликог...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
МИДЕНА ФЕРМА „БЛЕК СИЙ МЪСЪЛС”
Адрес
Созопол, ул. Димитър Ташев 2
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
0893 / 316 666  
 
Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук