КОМПЛЕКС ЮЖНА КРЕПОСТНА СТЕНА И КУЛА - в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. ARCHITECTURAL AND HISTORICAL COMPLEX .
Последна активност на КОМПЛЕКС ЮЖНА КРЕПОСТНА СТЕНА И КУЛА : 20 ноември 2014
0 звезди от 5
Общо посещения 6016 | Гласове : 14
Архитектурно-исторически комплекс „Южна крепостна стена и кула” е изграждан по проекти на Фондация „Созопол” от 2003 г. до момента. Той е разположен на южната панорамна алея, в старата част на град Созопол – Археологически резерват „Античния град Аполония”. Достъп за хора със специфични възможности е осигурен до и в комплекса.
Архитектурно-исторически комплекс „Южна крепостна стена и кула”, чрез специално обучени екскурзоводи, представя историята и културата на град Созопол и региона. Организират се също целогодишни туристически обиколки в Археологически резерват „Античния град Аполония”. Гостите се наслаждават на приятната разходка по тихите малки улички, наблюдавайки автентичните възрожденски созополски къщи, параклиси и цър...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
КОМПЛЕКС ЮЖНА КРЕПОСТНА СТЕНА И КУЛА
Адрес
Созопол, ул. милет 50
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
+359 550/ 22 267  
 
Забележителности
  Музей ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук