Коко Бийч Бар - бар в България, Слънчев Бряг. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Coco Beach Bar.
Последна активност на Коко Бийч Бар : 30 юни 2014
0 звезди от 5
Общо посещения 5139 | Гласове : 11
След изтощителните изследвания на кръчмите по южното ни Черноморие, решихме да потърсим подходящо място за почивка. Представяхме си го по описанието на Дъглас Адамс в „Пътеводител на галактическия стопаджия“ като място, което е слънчево и приятно и изглежда все едно „почти винаги е събота следобед, малко преди часа, когато затварят баровете по плажа“.
Странно, но някак съвсем естествено попаднахме на плажен бар! И верни на принципа на разнообразието, към който се стремим да се придържаме в 100те Кръчми, веднага решихме да го включим в списъка ни. Приятното място, за което ви разказваме се нарича „Коко бийч бар“ и се намира в северния край на плажа на Слънчев бряг. Идеално място за разпускане след сериозно раз...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Коко Бийч Бар
Адрес
Слънчев Бряг, срещу хотел Еврика
Места
50 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
00 - 24  
Телефон
*  
 
Тип заведение
  бар ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук