Ресторант Перла - в България, Хасково. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restaurant Perla.
Последна активност на Ресторант Перла : 11 май 2013
4 звезди от 5
Общо посещения 10086 | Гласове : 186
Ако ви друса носталгия по соца и ресторантите от онова време, можете да откриете истинска „Перла” в Хасково. Едва ли ще разкажа по-добре за заведението от Пламен – гордия му собственик, така че ето и неговите думи:

„Тези и още десетки подобни надписи ще ви посрещнат в rt PERLA. И ако сте достатъчно търпеливи да изчетете поне част от тях обядът или вечерята ви може да се превърне в забавно пътуване назад в не толкова далечното минало на България.

Неусетно как погледът ви преминава по стените, втренчвайки се в някои нелогични за по-младите, но напълно разбираеми за по-възрастните, автентични табели . Може да се каже, че rt PERLA е най-удачното място, в което да проведете кратък “вкусен” урок по...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ресторант Перла
Адрес
Хасково, жк. Орфей до блок 16
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
*  
Телефон
038 644 125; 0888 291 416  
 

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук