Ресторант Веранда - ресторант в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restaurant Veranda.

Безплатно мобилно приложение за заведенията в „Санта Марина”

Ресторант Веранда: Безплатно мобилно приложение за заведенията в „Санта Марина” Всеки, който разполага с мобилни устройства, работещи с iOS или Android, може да си изтегли безплатното приложение и да се информира за актуалните менюта, събития и текущи промоции в заведенията на ваканционен комплекс „Санта Марина”. Приложението се казва FPI Restaurants и може да се намери в сайта на Apple store и Android market, от където да се свали. Тези от вас, които имат четец за QR кодове, може директно да сканира QR кода, който е разлепен на менютата в заведенията или от информационните табла в комплекса. Съдържанието на приложението се актуализира постоянно и вие можете да видите всички новини само с едно кликване.
Source:


03 август
Разгледайте профила на Ресторант Веранда
Статията е разгледана  2534 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук