Аполония Магна - ресторант в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Apolonia Magna.

Зимен Сезон

Аполония Магна: Зимен Сезон В зимния сезон ресторант „Аполония Понтика” ще предлага на клиентите си разнообразни храни и напитки на изключително достъпни цени. Това включва разнообразни закуски, сандвичи, супи, салати, топли предястия, основни ястия от различни видове бели и червени меса, риба, десерти, топли напитки, прясно приготвени здравословни напитки, Богат асортимент от алкохолни напитки, бира и вина. Ще имаме удоволствието да предложим на всички наши клиенти възможността да ползват и безплатен безжичен интернет, 2 телевизора, оборудвани с цифрова телевизия с възможност клиентът да избира желаната от него програма за гледане. Ресторантът също е леснодостъпен и за трудноподвижни хора. Предлагаме отлични възможности за празнуване на кръщенета, семейни празници, юбилеи и разбира се - детски рожденни дни. Приемаме и поръчки на храна за вкъщи. Мобилен телефон за контатки – 0889722027. В ресторанта ще са обособени и няколко зони:
· Зона за хранене
· Зона за детцата / детски кът /
· Зона за релакс
· Зона за делови срещи
· Зона с панорамна гледка към Черно море
· Зона на открито - Външна тераса / при хубаво време /
Source: Николай Кирилов


12 октомври
Разгледайте профила на Аполония Магна
Статията е разгледана  4021 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук