Ресторант "Попшейтанова къща" - ресторант в България, Шумен. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Restourant "Popsheytanova kushta&qu.
0 звезди от 5
Общо посещения 11707 | Гласове : 33
Заведението функционира от 1982 г. като ресторант към бившия „Балкан турист“, а от 1989 г. до настоящия момент е частна собственост с един и същ съдържател.
Реновиран и обновен с над 20 годишна традиция и професионализъм. Също така две години присъствахме в класацията на списание Бакхус – 2007 г. / 2008 г. в категория „вкусно място“.
Заведенията в тази категория се отличават с изключително вкусна храна;
За нас приоритети са бързото и качествено обслужване, като и вкусната храна. Единственото заведение в Шумен което може да се похвали с подобно признание.

...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ресторант "Попшейтанова къща"
Адрес
Шумен, пл."Оборище"
Места
120 вътре
140 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
от 10:00 до 24:00  
Телефон
054802222  
 
Книга за гости
Ресторант "Попшейтанова къща"
от  на Митева
Останахме изключително доволни от храната както и сервизът! Заведение с отлична атмосвера което мога горещо да препоръчам на всеки. Останахме изключително доволни от храната както и сервизът! Заведение с отлична атмосвера което мога горещо да препоръчам на всеки.
Ресторант "Попшейтанова къща"
от  на Васил Танев
Посетих ресторанта на 16.11.2013 на обяд. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша, но отвратителното и нагло държание на сервитьорите не би ме накарало да посетя ресторанта за втори път или да го препоръчам на приятели Посетих ресторанта на 16.11.2013 на обяд. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша, но отвратителното и нагло държание на сервитьорите не би ме накарало да посетя ресторанта за втори път или да го препоръчам на приятели
Ресторант "Попшейтанова къща"
от  на Иванова
Заведението е приятно и уютно. Кухнята - превъзходна. Но музиката - истинска отврат - някакви стаааари и прастари италиански, македонски и гръцки песни. Досада! Двамата "музиканти" ти надуват главата с тъпо блеене. Докато не пеят пък, пускат някакво италиано от времето на тяхната младост/преди сто години/, и по свой вкус. Противна музика, наистина. Заведението е приятно и уютно. Кухнята - превъзходна. Но музиката - истинска отврат - някакви стаааари и прастари италиански, македонски и гръцки песни. Досада! Двамата "музиканти" ти надуват главата с тъпо блеене. Докато не пеят пък, пускат някакво италиано от времето на тяхната младост/преди сто години/, и по свой вкус. Противна музика, наистина.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук