Синият лъв - в България, Балчик. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Siniqat luv.
1 звезди от 5
Общо посещения 8970 | Гласове : 38

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Синият лъв
Адрес
Балчик, ул. Витоша 1
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
359 579 745 14  
 

Книга за гости
Синият лъв
от  на Oleg
Сегодня только вернулись с женой из Болгарии. Отдыхали в Бальчике. Гуляя нашли это бистро. Заведение очень понравилось - очень вкусно (качество блюд на уровне ресторана), приветлевый персонал, приятные цены. Рекомендуем это место. Сегодня только вернулись с женой из Болгарии. Отдыхали в Бальчике. Гуляя нашли это бистро. Заведение очень понравилось - очень вкусно (качество блюд на уровне ресторана), приветлевый персонал, приятные цены. Рекомендуем это место.
Синият лъв
от  на Елина
Случайно реших да посетя заведението с моя приятел. Не защото нямаше места в други заведения, а за да видим как е там - бях чувала добри отзиви за заведението. Това, което ме посрещна обаче, ме накара да разбера, че в България все има заведения, в които с лекота прогонват клиентите! Поздравления за управителите на "Синият лъв", които подбират персонала, а може би и поощряват подобно обслужване!!!!! Към 19:30 часа, при заети точно 5 маси в целия двор, наркоманизирана сервитьорка дойде на масата, която бяхме избрали и с троснат тон обясни, че след като сме двама не можем да седим на маса за четирима!!! Естествено, тръгнахме си...Явно съм се заблуждавала, че изчезнаха заведенията, в които не клиентът, а сервитьорът ...е господар! Не знам кой поддръжа тази фен страница, но доколкото зависи от мен - всичките ми познати ще разберат къде НЕ трябва да ходят! Случайно реших да посетя заведението с моя приятел. Не защото нямаше места в други заведения, а за да видим как е там - бях чувала добри отзиви за заведението. Това, което ме посрещна обаче, ме накара да разбера, че в България все има заведения, в които с лекота прогонват клиентите! Поздравления за управителите на "Синият лъв", които подбират персонала, а може би и поощряват подобно обслужване!!!!! Към 19:30 часа, при заети точно 5 маси в целия двор, наркоманизирана сервитьорка дойде на масата, която бяхме избрали и с троснат тон обясни, че след като сме двама не можем да седим на маса за четирима!!! Естествено, тръгнахме си...Явно съм се заблуждавала, че изчезнаха заведенията, в които не клиентът, а сервитьорът ...е господар! Не знам кой поддръжа тази фен страница, но доколкото зависи от мен - всичките ми познати ще разберат къде НЕ трябва да ходят!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук