City Pub - бирария in Bulgaria, . menu, photos, offers, news, reviews. City Pub.
Guest book
City Pub
from  by sah
Заведението е пирятно ако е полу или изцялп празно. В оживена обстановка на почти всяка маса се пуши, въпреки забраната и вентилацията не можа да смогне. След 20, 30 минути се получава т.н. лисичарник и е доаста кофти за белите Ви дробове и за дрехите Ви. На вупросите защо се пущи, персонала отработено отговаря с вдигане на рамене. Вие преценете дали да с подложите на тютюниева процедура. Заведението е пирятно ако е полу или изцялп празно. В оживена обстановка на почти всяка маса се пуши, въпреки забраната и вентилацията не можа да смогне. След 20, 30 минути се получава т.н. лисичарник и е доаста кофти за белите Ви дробове и за дрехите Ви. На вупросите защо се пущи, персонала отработено отговаря с вдигане на рамене. Вие преценете дали да с подложите на тютюниева процедура.
City Pub
from  by Hristo
Най-якото заведение в БГ.Уникален дизайн.Редовно се събираме с приятели.Менюто е страхотно,цените ниски,обслужването е на ниво. Персонала е от доста години един и същ и си познава клиентите, което си е голям плюс. Най-якото заведение в БГ.Уникален дизайн.Редовно се събираме с приятели.Менюто е страхотно,цените ниски,обслужването е на ниво. Персонала е от доста години един и същ и си познава клиентите, което си е голям плюс.
City Pub
from  by Стоян
City Pub е наистина един от най-добрите барове в България . Единствения , но не за пренебрегване проблем е обслужването...държанието на служителите, което като цяло търпяхме само заради приятната атмосфера... Докато вече прекалиха една вечер , когато ни беше отказано да ни се даде само още една чаша за чай ,,Една шибана чаша , и то защото щели да се научат така да си поръчват. Правим сметка редовно , около 50-70 лв. ,поръчваме си ром и хапване , и с приятелката ми просто решаваме да си разделим един чай ,и ни беше казано че няма как да ни дадат 2ра чаша .Трябваше да се караме със сервитьорките ,с бармана за една шибана чаша. И ни беше донесена с трясък на масата и с думите "Това е за първи и последен път" . Еми наистина Това ни беше последният път там .Повече никога няма да стъпим в този бар !!! City Pub е наистина един от най-добрите барове в България . Единствения , но не за пренебрегване проблем е обслужването...държанието на служителите, което като цяло търпяхме само заради приятната атмосфера... Докато вече прекалиха една вечер , когато ни беше отказано да ни се даде само още една чаша за чай ,,Една шибана чаша , и то защото щели да се научат така да си поръчват. Правим сметка редовно , около 50-70 лв. ,поръчваме си ром и хапване , и с приятелката ми просто решаваме да си разделим един чай ,и ни беше казано че няма как да ни дадат 2ра чаша .Трябваше да се караме със сервитьорките ,с бармана за една шибана чаша. И ни беше донесена с трясък на масата и с думите "Това е за първи и последен път" . Еми наистина Това ни беше последният път там .Повече никога няма да стъпим в този бар !!!
City Pub
from  by Александра
Едно място с наистина много приятна атмосфера, музика, вид и т.н. Но персонала на бара е отвратителен... Един ден седнахме там с приятели, на масата до бара. Аз си поръчах фрапе с повече захар и когато сервитьорката каза на бармана да сложи повече захар, неговият отговор беше - "Да бе ся пък и повече захар да им слагам!" при положение,че бях до бара и му чувах коментара. Отвратително държание и от сервитьорките... Чаках едно пълничко момиче 30мин. да ми вземе поръчката при положение, че нямаше друга работа, а си говореше с приятелите и на съседната маса и видя когато седнахме, но не ни обърна никакво внимание... продължи да си говори и да се смее с "компанията". Ужасно съм разочарована всеки път от обслужването и повече никога няма да отида там. Едно място с наистина много приятна атмосфера, музика, вид и т.н. Но персонала на бара е отвратителен... Един ден седнахме там с приятели, на масата до бара. Аз си поръчах фрапе с повече захар и когато сервитьорката каза на бармана да сложи повече захар, неговият отговор беше - "Да бе ся пък и повече захар да им слагам!" при положение,че бях до бара и му чувах коментара. Отвратително държание и от сервитьорките... Чаках едно пълничко момиче 30мин. да ми вземе поръчката при положение, че нямаше друга работа, а си говореше с приятелите и на съседната маса и видя когато седнахме, но не ни обърна никакво внимание... продължи да си говори и да се смее с "компанията". Ужасно съм разочарована всеки път от обслужването и повече никога няма да отида там.
City Pub
from  by LD
Уникално място, супер добре направено, приятна атмосфера, ама обслужването е под всякаква критика. Жалко е, че е един от най-хубавите барове, които съм посещавала и в които съм се чувствала най-гадно... Сервитьорките са мега зле, единия барман отказа да ми направи фрапе, понеже "не му се занимавало"... Все едно не си клиент, а си пълен парцал, и им отнемаш от ценното време за приказки на бара. Уникално място, супер добре направено, приятна атмосфера, ама обслужването е под всякаква критика. Жалко е, че е един от най-хубавите барове, които съм посещавала и в които съм се чувствала най-гадно... Сервитьорките са мега зле, единия барман отказа да ми направи фрапе, понеже "не му се занимавало"... Все едно не си клиент, а си пълен парцал, и им отнемаш от ценното време за приказки на бара.
Older reviews
THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.