BURGER CHEF - бързо хранене в България, Пазарджик. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. BURGER CHEF.
Последна активност на BURGER CHEF : 06 юли 2018
2 звезди от 5
Общо посещения 511 | Гласове : 5
Всички знаем, че вкусният бургер зависи от качеството на телешкото месо. За тази цел работим съвместно с най-добрите ферми в България, които ежедневно ни снабдяват с прясно месо. Всяка сутрин за ароматните ни хлебчета се грижи местна пекарна. Сосовете приготвят нашите бургермейкъри, а зеленчуците се подбират старателно, за да придадат максимална свежест на продуктите ни.
В менюто ни може да откриете също пилешки, няколко вида мексикански тортили, вегетариански и веган продукти. Стараем се да задоволим всичките Ви желания, ето защо менюто ни разнообразяват салатки, лучени кръгчета и пържени картофки, които приготвяме с единствената мазнина в света, която НЕ Е карценогенна (не предизвиква образуването на ракови...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
BURGER CHEF
Адрес
Пазарджик, ул. Иван Шишман 30
Места
30 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
11:00 - 20:00  
Телефон
098 832 0746  
 
Кухня
скара, барбекю ,
Тип заведение
бързо хранене ,
Начин на плащане
в брой ,

Книга за гости

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук