Ресторант Вива Маре - ресторант в България, Созопол. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Viva Mare Restaurant.

Зимни Предложения

Ресторант Вива Маре: Зимни Предложения Ресторант „Вива Маре“ е част от Ваканционно Селище Санта Марина, което е на входа на Созопол. Работи целогодишно със свободен достъп и предлага на гостите си разнообразно зимно меню, със средиземноморски и балкански акцент, а менюто с напитки изобилства от рядко-срещани за българския пазар водки, уискита, коняци и вина. „Вива Маре“ е разположен с гледка към морето и е оборудван с камина на дърва, която помага за създаването на допълнителен уют на клиентите през зимният сезон. Меката и удобна ниска мебел пред камината е идеално място за делови срещи с бизнес партньори, както и за напълно отпускащ обяд или вечеря. Залата е богато аранжиран с живи зелени растения, а стените са декорирани от разнообразни картини с морска тематика. Всичко това прави ресторант „Вива Маре“ подходящо място за делови срещи, романтични вечери, рождени и именни дни, фирмени партита. Заповядайте и се насладете на неповторимата атмосфера, която предлага ресторант „Вива Маре“ !

Source: Николай Кирилов


04 октомври
Разгледайте профила на Ресторант Вива Маре
Статията е разгледана  3269 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук